NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

NGL är Nordens första certifierade partner för Orbital Systems!

2017-10-26

NGL är nu Nordens första certifierade partner för Orbital Systems, duschsystemet som sparar upp till 90% vatten och av Forbes kallas: "The Tesla of showers".

Orbital Systems produkt ”rymdduschen” har Space Certified Technology, en världspatenterad sensorteknik som analyserar vattnet 100 gånger per sekund och återrenar det förorenade vattnet till en sluten slinga.

NGL Vatten- & energiteknik har sedan 90-talet varit ledande inom vattenbesparing och samarbetet med Orbital Systems ligger helt rätt för oss. Återvinning är historia, återanvändning är framtiden, säger Jacob Norling, VD.Share |

Nu söker man efter nya grundvattentäkter

2017-10-13

Det har larmats om de låga grundvattennivåerna allt tätare den senaste tiden och nu satsar regeringen pengar i sökandet efter nya grundvattentäkter.

Vi måste dock alla ta vårt ansvar att minska på vår vattenkonsumtion och genom att installera våra vattenbesparande produkter kan även just Du spara vatten.

Läs artikeln härShare |

Tema Bygg & Fastighet: Fler fördelar med blandare i rostfritt stål

2017-09-19

Det finns flera fördelar med att byta ut traditionella blandare i mässing då de bland annat innehåller bly och slösar onödigt vatten. NGL Stainless är en serie rostfria stålblandare som utöver en unik höghastighetsteknik är helt blyfria vilket gynnar både människa och miljö. 

Läs artikeln härShare |

VVS Forum: Otät toalett gav monsterräkning

2017-09-07

I VVS Forum skriver Eva-Maria Fasth följande i artikeln "Otät toa gav monsterräkning": En läckande WC orsakade en fastighetsägare i Torsby en chockräkning. Fastighetsägaren har också betalningsansvaret, enligt en aktuell dom från Mark- och miljödomstolen vid Vänersborgs tingsrätt. Vidare kan man läsa: Fastighetsägaren i Torsby har nu fått en vattenräkning som motsvarar nästan tio normala årsanvändningar till en kostnad av närmare 64 000 kronor. Orsaken till vattenläckaget var en läckande WC som en hyresgäst missat att informera om. Vid besiktningen upptäcktes en otät flottör.

 

Säkerställ att ni har en flottör i er WC som är att lita på, Unifloat är patenterad och har unik filterfunktion som förhindrar partiklar att störa funktionen. Unifloat är dessutom tillverkad i miljövänligt material fritt från Styren. Share |
 < 1 2 3 4 5 >  Last ›