NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Årets Miljöaktivitet 2016

2017-02-03

 

Vårt återköpssystem fick priset "Årets Miljöaktivitet 2016" med följande motivering: "NGL Vatten- & energiteknik arbetar med att hushålla en av våra viktigaste resurser, vatten. Under 2016 har man infört ett återköpssystem avseende sina blandare i rostfritt stål vilket är unikt i branschen. Återköpssystemet innebär att produkterna kan återanvändas och bli en del av ett cirkulärt kretslopp."

 

Vi är jättestolta över priset och uppmärksamheten kring vårt återköpssystem. Arbetet med att införa ett pantsystem på våra blandare är något vi strävat efter länge och under 2016 blev det verklighet. Vill du veta mer kan du besöka www.nglstainless.seShare |

Lättskött fastighet!

2017-01-12

NGL:s specialitet är att bevara och serva befintliga armaturer med tanke på miljö och kostnader, men byter till nytt om så önskas.

Den service vi utför borgar för mer lättskötta fastigheter och en ökad livslängd för wc och armatur.

För mer information - ring 013- 592 54 eller maila oss på info@nglteknik.se.Share |

God Jul & Gott Nytt År!

2016-12-22

 

Vi vill önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år.


Tack för det gångna året, vi ser fram emot nya och spännande projekt tillsammans med Er under 2017.
 Share |

Tre ministrar stämmer EU-kommissionen gällande blykromater

2016-12-20

I Svenska Dagbladets Debatt skriver de tre ministrarna Ann Linde (S) EU- och handelsminister, Karolina Skog (MP) miljöminister och Mikael Damberg (S) närings- och innovationsminister om blykromater.

"Blykromater är cancerframkallande och ska fasas ut och förbjudas. Trots detta har EU-kommissionen nyligen beviljat tillstånd till ett företag som vill sälja blykromater i EU. Därför stämmer vi nu EU-kommissionen, skriver tre svenska ministrar."

 

NGL har sedan många år arbetat för att fasa ut hälsoskadliga ämnen såsom bly och styren i sina produkter. Det är positivt att fler försöker påverka för en bättre miljö!

Läs mer här: Svenska Dagbladet DebattShare |
 < 1 2 3 4 5 >  Last ›