NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus. NGL Stainless, våra blyfria miljöblandare, tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Besök gärna vår nya hemsida www.nglgroup.se som är en gemensam sida för alla våra affärsområden och företag, välkomna!

Godkänd OVK?

2018-03-02

Är er OVK godkänd? Kombinera vattenspar tillsammans med OVK och upptäck eventuella brister på ventilationen. Båda tjänsterna leder till energieffektivisering och kan såklart kombineras med ytterligare tjänster/produkter från vårt breda utbud.

Kontakta oss på info@nglteknik.se eller ring 013-592 54.Share |

Energikicken 2017

2017-12-08

Under Energikicken 2017 låg fokus på vårt samarbete med Orbital Systems. NGL är som tidigare nämnt Nordens första certifierade partner för Orbital Systems, duschsystemet som sparar upp till 90% vatten och återrenar det förorenade vattnet till en sluten slinga.


Utöver det pratade vi om vårt breda utbud kring miljö- och energibesparande tjänster och produkter. Är man nyfiken på mer information om oss och vårt erbjudande kan man hitta mycket läsvärt på här på hemsidan eller ringa oss på telefon 013-592 54.Share |

NGL är Nordens första certifierade partner för Orbital Systems!

2017-10-26

NGL är nu Nordens första certifierade partner för Orbital Systems, duschsystemet som sparar upp till 90% vatten och av Forbes kallas: "The Tesla of showers".

Orbital Systems produkt ”rymdduschen” har Space Certified Technology, en världspatenterad sensorteknik som analyserar vattnet 100 gånger per sekund och återrenar det förorenade vattnet till en sluten slinga.

NGL Vatten- & energiteknik har sedan 90-talet varit ledande inom vattenbesparing och samarbetet med Orbital Systems ligger helt rätt för oss. Återvinning är historia, återanvändning är framtiden, säger Jacob Norling, VD.Share |

Nu söker man efter nya grundvattentäkter

2017-10-13

Det har larmats om de låga grundvattennivåerna allt tätare den senaste tiden och nu satsar regeringen pengar i sökandet efter nya grundvattentäkter.

Vi måste dock alla ta vårt ansvar att minska på vår vattenkonsumtion och genom att installera våra vattenbesparande produkter kan även just Du spara vatten.

Läs artikeln härShare |
 < 1 2 3 4 5 >  Last ›