NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Teknik AB

Vi utvecklar och säljer produkter för vatten- och energibesparing.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus. NGL Stainless, våra blyfria miljöblandare, tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Besök gärna vår nya hemsida www.nglgroup.se som är en gemensam sida för alla våra affärsområden och företag, välkomna!

Elmia Fastighet 2011

2011-08-22

Besök oss gärna på Elmia Fastighet, 20-22 september 2011.

Ni hittar oss i monter C01:31.

 

 

 

Vi ses på mässan!Share |

Ny hemsida

2011-06-08

Vi har fräschat upp vår hemsida. En ny, uppdaterad och förbättrad variant med utökade funktioner och information som saknats tidigare.

Titta gärna på några av våra inspirationsfilmer eller instruktionsfilmer för en närmare beskrivning av vår verksamhet och produkter. 

Vi vill höra vad du tycker

Vad tycker du, som kund eller privatperson? Vi vill höra dina synpunkter, oavsett om det är ris eller ros. Hör isåfall av dig till webmaster på webmaster@nglteknik.seShare |

EU förslag för att tvinga hushållen att spara vatten

2011-05-27

Läs artikel.

I artikeln diskuterar man ett framtida eventuellt förslag från EU att hushållen måste se över sin vattenförbrukning.

Den kostnad som nämns i artikeln för respektive hushåll är baserad på att man byter samtliga blandare. Samma resultat kan man uppnå till en fjärdedel av priset genom att utrusta befintliga armaturer med nya strålsamlare eller duschar.

 Share |
‹ First  < 24 25 26