NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Våra blandare

Vi erbjuder köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare där samtliga är tillverkade i rostfritt stål. Blandare i rostfritt stål har många fördelar men främsta anledningen till att vi valt just det materialet är avsaknaden av bly och miljövänligheten.

NGL Stainless är utrustade med ett antal ecofunktioner för att både öka komforten hos användaren och samtigt värna om miljön och spara energi. Ecofunktionerna minskar också risken att få för kraftigt flöde dvs inte skvätta ner och skapa onödig vattenförbrukning.


Varför rostfritt stål?
• Rostfritt stål är hygieniskt, miljövänligt och enkelt att rengöra.
• Det är ett material som vägrar att åldras och kan återvinnas i ett nästan evigt kretslopp.
• Rostfritt stål är helt blyfritt, det vill säga att en blandare av rostfritt stål inte under några omständigheter kan läcka ut bly i dricksvattet.

 

Detta leder fram till att SundaHus, miljödatabasen, har valt att ge NGL Stainless blandare högsta klass, A-klass. SundaHus bedömer produkter efter hur de påverkar miljön på både kort och lång sikt. Vi är oerhört stolta över den klassificeringen och det visar hur bra materialet verkligen är på alla sätt.

 

Våra köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare finns i flera olika utföranden för att kunna passa in i ditt hem på bästa sätt.

Tryck på bilden nedan för att komma till vår shop