NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus. NGL Stainless, våra blyfria miljöblandare, tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Besök gärna vår nya hemsida www.nglgroup.se som är en gemensam sida för alla våra affärsområden och företag, välkomna!

Vi byter telefonväxel

2018-08-23

För kännedom så kommer vi att byta telefonväxel imorgon fredag den 24/8. Det kan komma att medföra störningar från kl. 9.00 och någon timme framåt. Vår förhoppning är dock att mobilerna fungerar som vanligt.
 

Mejl och data påverkas ej.

 

Se allas nummer under fliken kontakta oss. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta medför.Share |

Enköpings Kommun uppmanar till vattenbesparing

2018-06-19

Även detta år är vattennivåerna ansträngda och nu uppmanar bland annat Enköpings Kommun sina invånare att spara vatten. Läs mer om det här!

Vi på NGL bidrar gärna med det vi kan inom vatten- och energibesparing. Installera någon av våra strålsamlare eller duschhandtag och spara vatten utan att märka någon skillnad! Kontakta oss på info@nglteknik.se eller ring 013-592 54. Share |

NGL-Unifloat hos grossist

2018-05-08

Nu finns NGL-Unifloat hos grossist!

Unifloat är en svensktillverkad universal flottörventil som passar både sido- och underkopplade wc-stolar. Unifloat är fri från miljögiftet Styren vilket gör den till ett självklart val för den miljömedvetne. Se film för mer info härShare |

NGL får priset Årets Miljöteknikprofil 2018

2018-03-20

Vi har fått ta emot utmärkelsen "Årets miljöteknikprofil 2018" med följande motivering: "Att vara snål är positivt. Med nya tekniklösningar, attraktiv design och cirkulära affärsmodeller utmanar årets Miljöteknikprofil såväl oss konsumenter som de stora etablerade företagen i hur vi använder vatten. Med NGLs lösningar räcker vårt vatten längre och vi sparar energi, men med hög nivå på funktion och komfort."

 

Det går inte att beskriva hur tacksamma och glada vi är för priset, men även för uppmärksamheten som vårt arbete bär med sig. Läs mer via länken här:

Årets MiljöteknikprofilShare |
 < 1 2 3 4 >  Last ›