NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

NGL Unifloat

2017-09-05

Nu ligger två filmer uppe på vår produkt NGL-Unifloat uppe här på hemsidan!

Kolla in de här!Share |

Pitch&Act Vallastaden Expo 2017

2017-09-04

NGL kommer delta på Pitch&Act Vallastaden Expo 2017! Vi kommer att presentera under rubriken "Hållbarhet i vardagen för fastighetsägare - hur kan driften bli mer miljövänlig?

Anmälan sker genom länken: http://bit.ly/2tD2xGsShare |

NGL presenterar nyförvärv för framtiden

2017-08-15

NGL hälsar Peter Gustafsson välkommen till oss.

Peter har erfarenhet ifrån arbetsledarroll inom byggbranschen såväl som från IT-branschen. Han kommer att arbeta med försäljning men även driva projekt inom vattenbesparing, rörservice, värmeinjustering och bygg. Han kommer utgå från vårt kontor i Linköping. Peter började redan innan semestern och vi hälsar honom varmt välkommen.

- Vi är ett miljöteknik- och tjänsteföretag som växer inom alla våra affärsområden. Alla positioner måste stärkas och Peter kommer fortsätta utveckla projektsidan och även lägga stort fokus på försäljning, säger Jacob Norling, VD.

 

Peter har mailadress peter.gustafsson@nglteknik.se och telefonnr 013-37 79 84 el. 0702-68 28 00.Share |

NGL Stainless - för hållbart byggande

2017-08-03

Genom att installera NGL Stainless får man ett energieffektivt och hållbart byggande! NGL Stainless erbjuder dessutom ett återköpssystem för att främja återanvändning och bidra till det cirkulära kretsloppet.

Vårt återköpssystem fick priset "Årets Miljöaktivitet 2016" med följande motivering: "NGL Vatten- & energiteknik arbetar med att hushålla en av våra viktigaste resurser, vatten. Under 2016 har man infört ett återköpssystem avseende sina blandare i rostfritt stål vilket är unikt i branschen. Återköpssystemet innebär att produkterna kan återanvändas och bli en del av ett cirkulärt kretslopp."

Läs mer på www.nglstainless.comShare |
‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›