NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

VVS Forum: Otät toalett gav monsterräkning

2017-09-07

I VVS Forum skriver Eva-Maria Fasth följande i artikeln "Otät toa gav monsterräkning": En läckande WC orsakade en fastighetsägare i Torsby en chockräkning. Fastighetsägaren har också betalningsansvaret, enligt en aktuell dom från Mark- och miljödomstolen vid Vänersborgs tingsrätt. Vidare kan man läsa: Fastighetsägaren i Torsby har nu fått en vattenräkning som motsvarar nästan tio normala årsanvändningar till en kostnad av närmare 64 000 kronor. Orsaken till vattenläckaget var en läckande WC som en hyresgäst missat att informera om. Vid besiktningen upptäcktes en otät flottör.

 

Säkerställ att ni har en flottör i er WC som är att lita på, Unifloat är patenterad och har unik filterfunktion som förhindrar partiklar att störa funktionen. Unifloat är dessutom tillverkad i miljövänligt material fritt från Styren. Share |

NGL Unifloat

2017-09-05

Nu ligger två filmer uppe på vår produkt NGL-Unifloat uppe här på hemsidan!

Kolla in de här!Share |

Pitch&Act Vallastaden Expo 2017

2017-09-04

NGL kommer delta på Pitch&Act Vallastaden Expo 2017! Vi kommer att presentera under rubriken "Hållbarhet i vardagen för fastighetsägare - hur kan driften bli mer miljövänlig?

Anmälan sker genom länken: http://bit.ly/2tD2xGsShare |

NGL presenterar nyförvärv för framtiden

2017-08-15

NGL hälsar Peter Gustafsson välkommen till oss.

Peter har erfarenhet ifrån arbetsledarroll inom byggbranschen såväl som från IT-branschen. Han kommer att arbeta med försäljning men även driva projekt inom vattenbesparing, rörservice, värmeinjustering och bygg. Han kommer utgå från vårt kontor i Linköping. Peter började redan innan semestern och vi hälsar honom varmt välkommen.

- Vi är ett miljöteknik- och tjänsteföretag som växer inom alla våra affärsområden. Alla positioner måste stärkas och Peter kommer fortsätta utveckla projektsidan och även lägga stort fokus på försäljning, säger Jacob Norling, VD.

 

Peter har mailadress peter.gustafsson@nglteknik.se och telefonnr 013-37 79 84 el. 0702-68 28 00.Share |
‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›