NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Lättskött fastighet!

2017-01-12

NGL:s specialitet är att bevara och serva befintliga armaturer med tanke på miljö och kostnader, men byter till nytt om så önskas.

Den service vi utför borgar för mer lättskötta fastigheter och en ökad livslängd för wc och armatur.

För mer information - ring 013- 592 54 eller maila oss på info@nglteknik.se.Share |

God Jul & Gott Nytt År!

2016-12-22

 

Vi vill önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år.


Tack för det gångna året, vi ser fram emot nya och spännande projekt tillsammans med Er under 2017.
 Share |

Tre ministrar stämmer EU-kommissionen gällande blykromater

2016-12-20

I Svenska Dagbladets Debatt skriver de tre ministrarna Ann Linde (S) EU- och handelsminister, Karolina Skog (MP) miljöminister och Mikael Damberg (S) närings- och innovationsminister om blykromater.

"Blykromater är cancerframkallande och ska fasas ut och förbjudas. Trots detta har EU-kommissionen nyligen beviljat tillstånd till ett företag som vill sälja blykromater i EU. Därför stämmer vi nu EU-kommissionen, skriver tre svenska ministrar."

 

NGL har sedan många år arbetat för att fasa ut hälsoskadliga ämnen såsom bly och styren i sina produkter. Det är positivt att fler försöker påverka för en bättre miljö!

Läs mer här: Svenska Dagbladet DebattShare |

Årets Energiutmanare 2016

2016-12-01

NGL är stolta över att få vara en del av Halmstads Fastighets AB's arbete med att spara energi. Vi har utrustat alla HFAB:s lägenheter med vår teknik för att sänka vattenförbrukningen. Nu har HFAB vunnit SABO:s utmärkelse Årets energiutmanare 2016 och vi gratulerar till deras framgångar inom energieffektivisering! Läs mer här: VVS-ForumShare |
‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›