NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Teknik AB

Vi utvecklar och säljer produkter för vatten- och energibesparing.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus. NGL Stainless, våra blyfria miljöblandare, tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Besök gärna vår nya hemsida www.nglgroup.se som är en gemensam sida för alla våra affärsområden och företag, välkomna!

Pitch&Act Vallastaden Expo 2017

2017-09-04

NGL kommer delta på Pitch&Act Vallastaden Expo 2017! Vi kommer att presentera under rubriken "Hållbarhet i vardagen för fastighetsägare - hur kan driften bli mer miljövänlig?

Anmälan sker genom länken: http://bit.ly/2tD2xGsShare |

NGL presenterar nyförvärv för framtiden

2017-08-15

NGL hälsar Peter Gustafsson välkommen till oss.

Peter har erfarenhet ifrån arbetsledarroll inom byggbranschen såväl som från IT-branschen. Han kommer att arbeta med försäljning men även driva projekt inom vattenbesparing, rörservice, värmeinjustering och bygg. Han kommer utgå från vårt kontor i Linköping. Peter började redan innan semestern och vi hälsar honom varmt välkommen.

- Vi är ett miljöteknik- och tjänsteföretag som växer inom alla våra affärsområden. Alla positioner måste stärkas och Peter kommer fortsätta utveckla projektsidan och även lägga stort fokus på försäljning, säger Jacob Norling, VD.

 

Peter har mailadress peter.gustafsson@nglteknik.se och telefonnr 013-37 79 84 el. 0702-68 28 00.Share |

NGL Stainless - för hållbart byggande

2017-08-03

Genom att installera NGL Stainless får man ett energieffektivt och hållbart byggande! NGL Stainless erbjuder dessutom ett återköpssystem för att främja återanvändning och bidra till det cirkulära kretsloppet.

Vårt återköpssystem fick priset "Årets Miljöaktivitet 2016" med följande motivering: "NGL Vatten- & energiteknik arbetar med att hushålla en av våra viktigaste resurser, vatten. Under 2016 har man infört ett återköpssystem avseende sina blandare i rostfritt stål vilket är unikt i branschen. Återköpssystemet innebär att produkterna kan återanvändas och bli en del av ett cirkulärt kretslopp."

Läs mer på www.nglstainless.comShare |

Rekordlågt grundvatten hotar Sverige

2017-03-29

Förra året så led sydöstra Sverige med Gotland och Öland av akut vattenbrist. Hydrogeologer på SGU, Sveriges geologiska undersökning, varnar nu för att situationen kan bli minst lika allvarlig i år, t.ex i Vättern är vattenståndet det lägsta på 40 år. Tillgången på rent dricksvatten är en av vår tids viktigaste frågor. Vi tar gärna vattnet för givet men nu är det en större del av Sverige som lider av rekordlåga grundvattennivåer och behov av vatten och ansvaret för den egna vattenförbrukningen är större än någonsin.

Lyssna gärna på P1:s reportage från 27/3 kl 16.03 Studio Ett:
Sveriges Radio

____________________________________

NGL har hjälpt fastighetsägare och privatpersoner i över 25 år med att spara vatten och energi. Våra produkter reducerar vattenförbrukningen avsevärt via höghastighetsteknik och andra ecofunktioner. Dessutom sparas energi då ca. 35-50% av det vatten som sparas utgör varmvatten.

Visste du att genom att bara byta duschmunstycke till ett från NGL gör att man kan spara 800 kWh per år samt ca 20 m3 färskvatten.

Våra strålsamlare och duschar förbättrar alla förekommande köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare på marknaden. Vill man förena energieffektivitet med bästa kvalitet och miljöval så finns vårt sortiment i rostfritt stål, NGL Stainless. Vi kan leverera det mesta inom vatten- och energispar och vi har personal för installation om så önskas.Share |
‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›