NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

Välkommen till NGL Vatten- & energiteknik AB

Vi installerar och utvecklar produkter för vatten- och energibesparing. Vi är en av de största i Sverige på installation av vattensparutrustning och växer nu i snabb takt även inom totala energisparsektorn.

Våra produkter är framtagna med miljön i fokus och i början på 2000-talet lanserades våra blyfria miljöblandare.

NGL Stainless tillverkas helt i rostfritt stål och har flertalet ecofunktioner som sparar både vatten och energi.

Rekordlågt grundvatten hotar Sverige

2017-03-29

Förra året så led sydöstra Sverige med Gotland och Öland av akut vattenbrist. Hydrogeologer på SGU, Sveriges geologiska undersökning, varnar nu för att situationen kan bli minst lika allvarlig i år, t.ex i Vättern är vattenståndet det lägsta på 40 år. Tillgången på rent dricksvatten är en av vår tids viktigaste frågor. Vi tar gärna vattnet för givet men nu är det en större del av Sverige som lider av rekordlåga grundvattennivåer och behov av vatten och ansvaret för den egna vattenförbrukningen är större än någonsin.

Lyssna gärna på P1:s reportage från 27/3 kl 16.03 Studio Ett:
Sveriges Radio

____________________________________

NGL har hjälpt fastighetsägare och privatpersoner i över 25 år med att spara vatten och energi. Våra produkter reducerar vattenförbrukningen avsevärt via höghastighetsteknik och andra ecofunktioner. Dessutom sparas energi då ca. 35-50% av det vatten som sparas utgör varmvatten.

Visste du att genom att bara byta duschmunstycke till ett från NGL gör att man kan spara 800 kWh per år samt ca 20 m3 färskvatten.

Våra strålsamlare och duschar förbättrar alla förekommande köksblandare, tvättställsblandare och duschblandare på marknaden. Vill man förena energieffektivitet med bästa kvalitet och miljöval så finns vårt sortiment i rostfritt stål, NGL Stainless. Vi kan leverera det mesta inom vatten- och energispar och vi har personal för installation om så önskas.Share |

Fastighetsmässan Kista

2017-02-24

Vi kommer att ställa ut på Fastighetsmässan i Kista 15-16e mars.

Kom gärna och besök oss i monter A:07. Skriv ut entrékortet genom att trycka på bilden nedan och följa instruktionerna.

 Share |

Årets Miljöaktivitet 2016

2017-02-03

 

Vårt återköpssystem fick priset "Årets Miljöaktivitet 2016" med följande motivering: "NGL Vatten- & energiteknik arbetar med att hushålla en av våra viktigaste resurser, vatten. Under 2016 har man infört ett återköpssystem avseende sina blandare i rostfritt stål vilket är unikt i branschen. Återköpssystemet innebär att produkterna kan återanvändas och bli en del av ett cirkulärt kretslopp."

 

Vi är jättestolta över priset och uppmärksamheten kring vårt återköpssystem. Arbetet med att införa ett pantsystem på våra blandare är något vi strävat efter länge och under 2016 blev det verklighet. Vill du veta mer kan du besöka www.nglstainless.seShare |

Lättskött fastighet!

2017-01-12

NGL:s specialitet är att bevara och serva befintliga armaturer med tanke på miljö och kostnader, men byter till nytt om så önskas.

Den service vi utför borgar för mer lättskötta fastigheter och en ökad livslängd för wc och armatur.

För mer information - ring 013- 592 54 eller maila oss på info@nglteknik.se.Share |
‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›