NGL-Teknik AB Grupp_slideshow NGL-Teknik AB Droppe NGL-Teknik AB stainless NGL-Teknik AB Glas NGL-Teknik AB Händer NGL-Teknik AB Badkar NGL-Teknik AB Vattenkran NGL-Teknik AB nglstainless

World Plumbing Day 2015

2015-03-11

Den 11e mars är det World Plumbing Day. Det är en dag för att uppmärksamma den viktiga roll VVS-branschen har för hälsa och säkerhet i det moderna samhället.

Läs gärna mer om dagen här.



Share |

SABO's Fastighetsdagar 3e-4e mars

2015-03-03

Att arbeta inom fastighetsbranschen innebär ständig förnyelse och utveckling. Stångåstaden som är en av våra kunder har i år bjudit in till Fastighetsdagarna där vi givetvis medverkar. Dagarna kommer att bestå i ny kunskap och inspiration men också kunna utbyta erfarenheter med varandra om hur andra gjort med liknande frågor. Vi svarar gärna på frågor kring energieffektivisering. Hoppas att vi ses där!



Share |

Oroade över dricksvattnet

2015-02-24

VVS-Företagen välkomnar regeringens initiativ till att upprätta ett nationellt åtgärdsprogram för att skydda dricksvattnet.
Frågor som artikelförfattaren ställer sig bland annat är "
Vad händer till exempel med koppar eller mässing som är i långvarig kontakt med vatten som innehåller högfluorerande ämnen?".

Det finns ett alternativ till att installera kranar som innehåller koppar och mässing, nämligen våra Stainless-blandare.
De är tillverkade helt i rostfritt stål och därmed behöver man aldrig tänka på att giftiga ämnen frisätts från kranen och följer med ut i dricksvattnet.

 

Läs gärna mer om ämnet hos VVS-Företagen här:
http://www.vvsforetagen.se/aktuellt/nyheter/vi-ar-oroade-over-dricksvattnet/



Share |

VVC-isolering

2015-02-22

Vi hjälper er med isolering av VVC!

Läs mer om vikten av att isolera varmvattencirkulationen hos VVS-forum här.



Share |
‹ First  < 16 17 18 19 20 >  Last ›